Gqwmxu9rruiqofruvvme

Het Intelligent Motion Online Rugprogramma

Eindelijk weer vrij bewegen én doen wat je graag doet, zònder rugpijn.

Ga in 8 sessies naar een pijnvrije rug zodat je weer voluit kan leven, sporten en werken

Krijg je rugpijn na langdurig zitten, of zelfs bij het slapen?
Word je in je werk gehinderd door je rugpijn, of nog erger: kan je door je pijn niet meer spelen met je (klein)kinderen, in de tuin werken of sporten?
Word je regelmatig behandeld door je osteo, physio of kiné, maar komt je pijn telkens terug?

Je bent niet alleen. Met Intelligent Motion hebben we de voorbije jaren al meer dan 300 personen van hun rugpijn af geholpen dankzij ons specifiek ontwikkeld Rugprogramma.

Omdat er nog een pak meer mensen zijn met rugpijnproblemen (waaronder jij) hebben we ons Rugprogramma gefilmd en online gebracht. Zodat jouw rugpijn kan verholpen worden zonder dat je jouw huis uit moet.

Geen tijdverlies, geen pijn door het autorijden, en een oplossing die je pijn eindelijk langdurig aanpakt.

Wat krijg je in dit Online Rugprogramma:

  • Een oplossing om pijnvrij door het leven te gaan terwijl je jouw favoriete activiteiten kunt blijven doen, gebaseerd op de recentste wetenschappelijke inzichten.
  • Een totaal van 8 sessies, met merkbare verbeteringen al na 1 week.
  • Beweegoefeningen die je perfect thuis kan doen (en zelfs op je werk als je wil).
  • Een stelselmatige opbouw met beweegoefeningen die je kan personaliseren in functie van je eigen pijntoestand.
  • Begeleiding van het Intelligent Motion team om het maximale uit dit programma te halen.


Jouw Lesgever


Jeroen Klinckaert
Jeroen Klinckaert

Jeroen beet zich dankzij een lange aanslepende blessure, die bijna zijn studies in de sport- & bewegingswetenschappen hinderden, vast in de werking van het menselijk lichaam.

Hij verdiepte zich in de relatie tussen beweging, pijn, vermoeidheid en prestatieverlies, zowel fysiek als mentaal.

Met meer dan 12 jaar ervaring leidt hij vandaag gezondheidsinstituut Intelligent Motion, dat op basis van de Intelligent Motion-methode reeds honderden mensen (jong en oud, sporter en niet-sporter) van hun pijn, vermoeidheid en prestatieverlies heeft geholpen.


CursusinhoudDoor 8 uur (of meer) bureauwerk per dag kreeg ik pijn in mijn rug, en daardoor kon ik ook mijn favoriete hobby, gaan volleyballen met de makkers, niet meer doen... Dankzij deze cursus en de begeleiding van Jeroen van Intelligent Motion kan ik weer tùssen de lijnen staan in plaats van er naast!

Start meteen!Meest Gestelde Vragen


Wat als ik vragen heb over de juiste uitvoering, mijn specifieke persoonlijke situatie, of andere zaken?
Het Intelligent Motion team staat voor je klaar. Je zal rechtstreeks met hen kunnen communiceren en je vragen stellen!
Vanaf wanneer merk ik pijnverbetering?
Reeds bij de start van de eerste sessie zal je voelen hoe ver je staat, en op het einde van de sessie zal je al meteen lichte verbetering voelen.
Is er een garantie dat dit rugprogramma me weer pijnvrij maakt?
Als je het rugprogramma volgens onze aanwijzingen volgt, zal je snel verbetering voelen: je beweegt weer beter en met minder pijn. In de meeste gevallen verdwijnt de pijn volledig, uitzonderingen merken we vooral wanneer iemand zéér ingrijpende operaties heeft ondergaan.
Is het Intelligent Motion Rugprogramma wetenschappelijk onderbouwd?
Jazeker. Intelligent Motion werkt samen met de Universiteit Gent om onze beweegmethode continu te verbeteren. Daarnaast wordt ze reeds aangeboden aan de leden van nationale ziekenfondsen zoals Bond Moyson.
Hoe lang heb ik toegang tot dit online rugprogramma?
Voor de rest van je leven! Nadat je start heb je ongelimiteerd toegang voor zolang je wil en via eender welk toestel (smartphone, tablet, laptop, pc,...)

Pijn aan mijn rechterheup en onderrug brachten me bij Intelligent Motion. Ik kreeg zelfs mijn sokken niet meer aan zonder pijn... Dankzij dit rugprogramma raakte ik verlost van de pijn, verbeterde mijn algemene beweeglijkheid en heb ik zelfs mijn steunzolen kunnen weggooien. En die sokken krijg ik ook weer aan.

Ik heb al bijna 10 jaar rugklachten, vooral bij het slapen. Kinesitherapie en osteopathie boden verbetering, maar telkens maar tijdelijk. Ten einde raad besloot ik het rugprogramma een kans te geven en al na enkele sessies merkte ik lichte verbetering. Ondertussen onderhoud ik me met de oefeningen, en daardoor kan ik eindelijk weer zonder pijn slapen!

We gaan voor 100% tevredenheid, en daarom bieden we een 365 Dagen Geld Terug Garantie.
Heb je ons Rugprogramma en advies op de voet gevolgd en toegepast, maar merk je toch geen verbetering? Dan krijg je van ons het volledig bedrag terug, én je hebt tot 365 dagen (een volledig jaar) om je terugbetaling te vragen.

Heb je nog vragen? Kom naar onze GRATIS INFOSESSIE.

Elke maand organiseren we gratis infosessies in ons praktijkcentrum, het IM-Huis.

We nemen je mee in de oorzaken en het waarom onze rug pijn doet, en laten je onze aanpak op basis van beweging ervaren. Je krijgt meteen ook bruikbare tips mee om je terug naar een pijnvrije situatie te brengen.

Meer info en inschrijven via deze link: www.intelligentmotion.be/nl/schrijf-je-in-voor-de-infosessie.